LOG IND
 
 
   
  Informationssystemer

Færger

Lufthavne
Annoncering BornholmerFærgen

BornholmerFærgen, der er en del af Danske Færger A/S, er beliggende på Bornholm. BornholmerFærgen driver ruterne Rønne - Ystad og Rønne - Køge under kontrakt med Trafikstyrelsen om færgebetjening af Bornholm. Hertil driver selskabet ruten mellem Rønne og Sassnitz i ferie højsæsonen samt for- og efter skulder sæsonerne.

I 2002 installerede mediaXplore informationssystem på hurtigfærgen Villum Clausen, der sejler mellem Rønne og Ystad. Systemet består af 54 skærme der er sat op i opholdsområderne ombord på færgen. Alle passagerer kan se en af de 54 skærme, når de sidder på deres pladser. Systemet håndterer alt fra at byde passagerer velkommen ombord, visning af sikkerhedsvideo samt annoncer kombineret med vejrinformationer, nyheder m.v. Programmet er sat op med en varighed af 75 minutter. Udover selve programmet, har personalet mulighed for at aktivere fastlagte informationer, for eksempel i forbindelse med forsinkelser eller andet.

I sommeren 2011 indsatte BornholmerFærgen den helt nye hurtigfærge Leonora Christina på samme rute. Leonora Christina har plads til 1.400 passagerer, og mediaXplore har også her installeret skærme ombord. Leonora Christina besejler ruten året rundt, mens Villum Clausen indsættes ved spidsbelastninger. Der er 74 stk. 21" skærme ombord på Leonora Christina, og alle skærme er placeret, så de er synlige fra passagerområderne.

Som annoncør på Rønne-Ystad ruten får du dit budskab ud til ca. 1 mio. passagerer årligt.

 

   
NYHEDER


Informationssytem til Mols-Linien

mediaXplore har indgået aftale om levering af informationssystem til Mols-Liniens hurtigfærger

26.01.2011


Nyhedsbrev

Hold dig ajour med nye tiltag og produkter

25.01.2011


Vi skifter navn

Pr. 21. marts 2011 skifter jm media navn til mediaXplore

24.01.2011


 

Øvrige nyheder
 
NYHEDSBREV
Navn:    
E-mail:    
Læs mere
 
Copyright © media X plore 2017
media X plore - Søndre Strandvej 105 - 2791 Dragør - Telefon 30 65 55 01